دستور مخبر به سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت منابع مالی در هفته آینده / دریافت کنندگان چه کسانی هستند؟
جلسه روسای کمیته های تخصصی کرونا عصر روز چهارشنبه به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
به گزارش شورای اطلاع رسانی دولت،در این جلسه نمایندگان شرکت های تولیدکننده داخلی واکسن کرونا شامل شرکت های سیناژن، فخرا، پاستور، برکت و رازی گزارشی از میزان ظرفیت تولید خود ارائه کردند و از آمادگی خود برای تأمین واکسن مورد نیاز کشور خبر دادند.
محمد مخبر با تأکید بر لزوم حمایت از تمامی شرکت های تولیدکننده واکسن داخلی گفت: رفتار ویروس کرونا قابل پیش بینی نیست و هیچ کشوری نمی تواند درباره آینده این ویروس اظهارنظر قطعی داشته باشد؛ بنابراین لازم است که با حمایت از شرکت های تولیدکننده واکسن، پیش بینی های لازم را برای شرایط سخت احتمالی انجام دهیم.
معاون اول رئیس جمهور از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواست در کنار اقدامات خود در زمینه واردات واکسن، جلسه ای را با شرکت های تولیدکننده واکسن داخلی برگزار و هماهنگی های لازم را برای تأمین واکسن برای سال های آینده انجام دهد.
مخبر بر لزوم فراهم شدن شرایط مناسب جهت صادرات واکسن داخلی تأکید و از سازمان برنامه و بودجه نیز خواست ظرف هفته آینده منابع مالی مورد نیاز شرکت های تولیدکننده واکسن داخلی را تأمین کند.
معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به دستاوردهای اجرای طرح شهید سلیمانی، استمرار این طرح را مورد تأکید قرار داد و از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواست بسته ای انگیزشی برای کادر درمان فعال در مقابله با کرونا تدوین و در جلسه آینده ارائه دهد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت ابتلا به کرونا، تعداد فوتی ها، میزان بستری های جدید و تعداد مبتلایان تحت مراقبت های ویژه ارائه کرد و گفت: خوشبختانه در حال حاضر بر اساس آخرین گزارش رنگ بندی ها، هیچ نقطه قرمزی در کشور وجود ندارد.
عین الهی خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۱۱۲ میلیون دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده که بیش از ۵۸ میلیون دوز مربوط به نوبت اول و ۵۰ میلیون دوز مربوط به نوبت دوم و دوز یادآور نیز به بیش سه میلیون تزریق رسیده است.
در این جلسه فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا به ارائه گزارشی در خصوص برنامه ریزی های صورت گرفته برای اجرای گام ششم طرح شهید سلیمانی پرداخت و توضیحاتی در خصوص اهداف و برآورد بودجه مورد نیاز برای اجرای گام ششم ارائه کرد.
در این جلسه که رییس دفتر رییس جمهور، وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش و رییس سازمان غذا و دارو نیز حضور داشتند، پیشنهاداتی از سوی وزرا و نیز کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت و پس از تأیید از سوی اعضای جلسه مقرر شد این پیشنهادات برای تصویب نهایی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شود.