ستاد پایش تنش آبی در استانهای کشور تشکیل میشود
حمیدرضا کشفی، با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به کاهش ۴۰ درصدی نزولات جوی در سال آبی اخیر و احتمال بروز تنش آبی در مراکز جمعیتی تحت پوشش، برای مراقبتهای لازم در کاهش سطح تنشهای آبی در سطح شهر و روستاهای استانها، ستاد پایش تنش آبی تشکیل میشود.
وی افزود: تمامی شرکتهای آب و فاضلاب ملزم به تشکیل ستاد پایش تنش آبی بوده و ضروری است گزارش جلسات تشکیل شده این ستاد هر هفته به معاونت راهبری و نظارت بر بهرهبرداری آبفای کشور ارسال شود.
هرگونه نوبتبندی آب در شهرها و روستاهای کشور ممنوع است
به گفته کشفی، با دستور مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور هرگونه نوبتبندی آب در شهرها و روستاهای کشور ممنوع است.
معاون راهبری و نظارت بر بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب کشور خاطرنشان کرد: باید در این ستاد تمهیدات لازم جهت شناسایی و پیشبینی رفع مشکل تامین آب بهویژه در مناطقی که با مشکل کمبود تولید آب روبرو هستند صورت گیرد.
وی ادامه داد: تمامی تیمهای واکنش سریع در مراکز امداد و رفع حوادث شرکتهای آب و فاضلاب کشور باید بهصورت آمادهباش تمام وقت و با سرعت ویژه موارد مربوط به حوادث را پیگیری کنند.
کشفی همچنین تصریح کرد: با دستور حمیدرضا جانباز- مدیرعامل شرکت مهندسی شرکت آب و فاضلاب کشور باید پیشبینی و تدارکات تانکر آبرسانی ثابت و سیار و همچنین سامانههای تهیه و توزیع بستهبندی برای شهرها و روستاهایی که با کمبود احتمالی آب مواجه خواهند بود در برنامه کاری مدیران شرکتهای آب و فاضلاب کشور قرار گیرد.
وی اضافه کرد: شرکتهای آب و فاضلاب کشور باید همچون سالهای گذشته ضمن همکاری با مراکز بهداشتی، برنامهریزیهای لازم را جهت حفظ شاخصهای کیفیت آب شرب در محدوده مطلوب انجام دهد.
به گفته معاون راهبری و نظارت بر بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب کشور، تدارک تجهیزات ماشین آلات مورد نیاز و ضروری بهویژه دیزل ژنراتور، تولید، تامین و ذخیره آب بستهبندی شده به میزان کافی در استان یا سایر نقاط کشور از دیگر وظایف ستاد پایش تنش آبی استانها است.