چندرسانه‌ای

عطر قرمه سبزی در کافه شرق پیچید: با هدف حفظ و ترویج غذاهای سنتی ایرانی

طر فریبنده قرمه سبزی، در پنجشنبه ی بهاری در فضای دنج کافه پیچیده بود. جایی که جمعی از عاشقان آشپزی و هنر ایرانی گرد هم آمده بودند تا در رویدادی قرمه سبزی به خلق و تجربه طعم‌های گوناگون این غذای اصیل ایرانی بپردازند.

در این رویداد که به ابتکار باشگاه ارتباط ایران و با همکاری جمعی از فعالان حوزه فرهنگ و آشپزی برگزار شد،  شرکت کنندگان با ذوق و سلیقه خود، قرمه سبزی‌های منحصر به فرد خود را با استفاده از دستور پخت‌های خانوادگی و سنتی از سراسر ایران طبخ و ارائه کردند.

حدود 50 نفر مهمان دعوت شده از جامعه فرهنگ،هنر،رسانه و مطبوعات،آشپزی،مجری گری، کافه رستوران و صنعت در این رویداد که از طیف‌های سنی و ذائقه‌های مختلفی بودند، فرصتی نادر  یافتند تا با تنوع شگفت‌انگیز طعم‌ها و عطرهای قرمه سبزی در مناطق مختلف ایران آشنا شوند.

علاوه بر پخت و ارائه قرمه سبزی، در این رویداد کارشناسان آشپزی و متخصصان تغذیه نیز به ارائه نکات و اطلاعاتی در خصوص تاریخچه، اصالت و ارزش‌های غذایی این غذای محبوب ایرانی پرداختند.

یکی از نکات جالب توجه این رویداد، وجود سیستمی برای نظرسنجی و رای‌گیری از حاضران بود. در این سیستم، هر فرد می‌توانست بر اساس معیارهایی مانند طعم، عطر، ظاهر، خلاقیت و اصالت به هر کدام از قرمه سبزی‌ها رای دهد.

اما هدف اصلی این رویداد فراتر از رقابت بود. “رویداد  قورمه سبزی ” تلاشی بود برای حفظ و ترویج یکی از مهم‌ترین عناصر هویت فرهنگی ایرانی، یعنی غذاهای سنتی.

همانطور که یکی از برگزارکنندگان این رویداد در صحبت‌های خود اشاره کرد: “غذاهای سنتی ما فقط یک منبع تغذیه نیستند، بلکه حامل داستان‌ها، خاطرات و هویت نسل‌های گذشته هستند. حفظ و ترویج این غذاها، به معنای حفظ بخشی از میراث فرهنگی ماست.”

با توجه به استقبال چشمگیر از این رویداد،  قرار است “رویداد قرمه سبزی” به صورت دوره‌ای و برگزار شد تا فرصتی برای آشنایی و تبادل ذائقه و تجربه آشپزی سنتی ایرانی برای  مردم سراسر کشور فراهم شود.

درپایان این قورمه سبزی ها ازبین چندین  قورمه سبزی انتخاب شدند و به برگزیدگان  لوح تقدیر اهدا شد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا