اقتصاد

تصمیم‌گیری برای انتقال سهام عدالت متوفیان

آمار مشمولان متوفی سهام عدالت درحالی حدود سه میلیون نفر است که هنوز راه حل مشخصی برای انتقال این سهام به وراث متوفیان مشخص نشده است و در این شرایط زمزمه‌های راه‌اندازی سامانه‌ای برای انتقال سهام عدالت به وراث به گوش می‌رسد.

آمارها از فوت بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار دارنده سهام عدالت طی ۱۰ سال گذشته خبر می دهد و درحالی که اخبار جسته گریخته‌ای از سوی مسئولان درمورد نحوه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث‌شان اعلام شده است، وراث این افراد همچنان سردرگم هستند و فرایند انتقال سهام در هاله ای از ابهام قرار دارد.

هم در شرایطی که یکی از راه های اعلام شده برای انتقال سهام نیاز به مراجعه حضوری یکی از وراث به پیشخوان دولت دارد که این مراجعه با توجه به شیوع کرونا می‌تواند خطرناک باشد.

در این راستا، مدیر سیستم تسویه و پرداخت سپرده گذاری مرکزی اخیرا اعلام کرده است که با برگزاری جلسات متعدد همکاران واحد حقوقی قوه قضائیه و واحد فناوری اطلاعات شرکت، سامانه ای جهت انتقال سهام افراد فوت شده به وارثان آنان ایجاد خواهد شد.

به گفته حسین قشمی، با توجه به تعداد سه میلیون نفر از فوت شدگان سهام عدالت، امکان اینکه عملیات قهری آنان به صورت دستی انجام  و سهام را به وارثان انتقال داد، وجود ندارد.

وی بر ایجاد سامانه ای به منظور انجام عملیات فوق اشاره و اظهار کرده که برای ایجاد این سامانه، جلسات متعددی با همکاران واحد حقوقی قوه قضائیه و همکاران واحد فناوری اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی برگزار شد تا اطلاعات موجود متوفیان چه از جهت میزان سهام عدالت چه از جهت تعداد وراث در این سامانه ثبت و ضبط شود تا درصدی که وارثان از سهام ارث می برند مشخص شود که امیدوارم این موضوع در سال جاری عملیاتی شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا