احداث ۲ مرکز خدمات رسان و پشتیبانی برای عشایردر دشت لار
سرپرست امور عشایر استان تهران با اشاره به اینکه تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر صورت می گیرد، گفت: عشایر استان تهران با بیش از ۷۰۰ هزار دام سبک تولید گوشت در این استان را برعهده دارند.
فرشید ذبیحی، در تشریح روند تولیدات دامی عشایر در استان تهران گفت: در مجموع عشایر تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز مردم کشور را برعهده دارند و در استان تهران نیز عشایر با دارا بودن بیش از ۷۰۰ هزار دام سبک نقش موثری در تولید گوشت مورد نیاز استان برعهده دارند.
وی افزود: عشایر استان تهران حدود ۱۰۰ روز در مناطق ییلاقی استان و مابقی را در مناطق قشلاقی زندگی می کنند و این جامعه تولید کننده با حدود سه هزار خانوار نقش بسزایی در تولید محصولات دارند البته زندگی عشایری همواره با مشکلاتی مواجه است اما با احداث ۲ مرکز خدمات رسان و پشتیبانی در غرب و شرق دشت لار تلاش کردیم این مشکلات در ییلاقات به حداقل برسد.
وی ادامه داد: آبرسانی سیار، توزیع سوخت فسیلی و آرد خوراکی و احداث مرکز درمانی و بهداشتی و همچنین احداث مرکز واکسیناسیون دام از اقداماتی است که برای این جامعه تولید کننده انجام شده است همچنین اجرای سامانه های خورشیدی و چراغ معابر نیز از سایر اقداماتی است که در منطقه دشت لار انجام شده و تلاش داریم این خدمات را گسترش دهیم.