جامعهرفاه و تامین اجتماعی

فشار کاری مضاعف، بحران این روزهای پرستاران

یوسف رحیمی، عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری گفت: تبعیض در هر جایی که باشد، سبب اختلاف و کاهش انگیزه است. تفاوتی که بین نیروهای شرکتی و رسمی در گروه پرستاری است با وجود تحصیل و خدمات یکسان، اختلاف و کاهش انگیزه را در بر دارد.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: با توجه به اینکه پرستاران نزدیک به ۲ سال با بیماری کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند و مبارزه با این بیماری یک نبرد فرسایشی برای آنها است، برای جلوگیری از خستگی و فرسایشی شدن پرستاران نیاز به جذب نیرو در سیستم درمان کشور داریم. به خصوص در این شرایط که بخش‌های غیر فعال بیمارستان نیز به دلیل افزایش کرونا فعال شده است.

عضو شورای عالی نظام پرستاری اظهار کرد: افزایش بیماران و نبود پرستار کافی به کار و زحمت بیشتر پرستاران منجر می‌شود و همین امر باعث آسیب و فرسایش پرستاران و کاهش خدمات با کیفیت درمانی برای بیماران است.

رحیمی ادامه داد: اولین معضل در گروه پرستاری، کمبود نیرو است و لازم است به صورت کارشناسی و سازمان یافته در این خصوص تصمیم گرفته شود تا به استانداردهای جهانی نسبت پرستار به جمعیت نزدیک شوم. وجود نیروی کافی کیفیت خدمات پرستاران افزایش می دهد و از فرسودگی پرستاران جلو گیری می کند.

وی افزود: فوت بیمار فشار روحی و روانی زیادی را برای پرستاران ایجاد می کند، شایسته است مرخصی هایی در نظر گرفته شود تا التیام بخش روحی برای پرستاران باشد. متاسفانه در بحران کرونا نه تنها پرستاران مرخصی نداشتند، بلکه در شیفت های طولانی مدت در حال ارائه خدمات به بیمار هستند.

عضو شورای عالی نظام پرستاری در خصوص تبعیض میان نیروی شرکتی و رسمی در گروه پرستاری، تصریح کرد: تبعیض در هرجایی که باشد، سبب اختلاف و کاهش انگیزه است. تفاوتی که بین نیروهای شرکتی و رسمی در گروه پرستاری هست با وجود تحصیل و خدمات یکسان، اختلاف و کاهش انگیزه را در بر دارد. از مسئولان می خواهیم به این موضوع به طور جدی بپردازند.

بنابر اعلام پایگاه خبری سازمان نظام پرستاری، رحیمی خاطر نشان کرد: در بحران کرونا و تعطیلات، مشاغل دیگر تعطیل و دور کار بوده اند، در حالی که پرستاران شبانه روز مشغول ارائه خدمت هستند، بنابراین مناسب است امتیازاتی برای این عزیزان در نظر گرفته شود که کمکی برای معیشت و التیام سختی آنها باشد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا